Bruiloft

Band voor uw bruiloft

Elke bruiloft is anders en van je eigen bruiloft wil je een fantastisch mooi feest maken. Coverband Koest weet dit, is al vele keren ‘getrouwd’ en stemt graag af hoe jullie ideale bruiloftsfeest eruit ziet.

Met een uitgebreid repertoire en gedreven muzikanten kunnen we de setlijst gemakkelijk en on the spot aanpassen aan het feest en zorgen dat ook die herkenbare en favoriete knallers van jullie gasten voorbijkomen.

Hoe kan een Koest huwelijksfeest er bijvoorbeeld uitzien?
Vaak start het feest na een diner met de inloop van de overige gasten. Hierbij kunnen we achtergrond muziek opzetten, of we kunnen die inloop voorzien van een compacte set met akoestisch uitgevoerde nummers (jazzy). Kunnen de gasten elkaar begroeten en bijpraten terwijl er toch al geheel in stijl live muziek speelt. Daarna volgt dan de opening met de volledige band line-up. Bijvoorbeeld met een knalnummer van jullie keuze incl. ingestudeerde openingsdans?

Of als jullie de avond liever zonder dans starten bouwen we het gewoon op een andere manier op. Alles is in overleg mogelijk met deze coverband.

Wij kunnen ook extra microfoon meenemen voor bijvoorbeeld stukjes.

Heeft u een beperkt budget?
Zelf met een beperkt budget zullen wij proberen met u mee te denken en mogelijkheden aanbieden om toch live muziek te verzorgen. Wij denken namelijk graag met u mee!

Informatie of boeken?

CONTACT - INFORMATIE