Luisteren

Luisteren naar Coverband Koest

Met coverband KOEST kiest u voor een breed repertoire, waardoor een optreden steeds een feest der herkenning is! Nummers van de jaren zestig tot aan hedendaagse muziek passeren de revue. Wij maken altijd een passende selectie voor bruiloft, receptie, festival of elk ander feest.

Alles kan langs komen tijdens een avondje KOEST : zoals Robbie Williams, Elvis Presley, Bruno Mars, Amy Winehouse, Avicii, Bob Marley, Milow, Nielson, Van Morrison, Pharell Williams, Adele, Doe Maar, Beatles, The Baseballs, Bruce Springsteen, Racoon, De Dijk, Duffy, Marvin Gaye, Blof, Rolling Stones, Kings of Leon, Bill Withers, George Ezra, Guus Meeuwis,… Om slechts enkele namen te noemen. Natuurlijk kunnen wij ook relaxt beginnen met een jazzy set, om de gasten welkom te heten.

Wij passen onze lijst ook regelmatig aan. Coverband Koest is daarom de band op uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest of festival !

We begrijpen natuurlijk dat u erg benieuwd bent hoe coverband KOEST klinkt! Hiernaast treft u daarom een aantal nummers aan die KOEST in de loop der jaren heeft opgenomen (live, akoestisch en electrisch). Laat u overtuigen op een kijk- en luisteravond zodat u ons ook live kunt horen spelen. Het is belangrijk om te weten dat KOEST zowel versterkt als onversterkt haar mannetje staat. Laat u overtuigen van de charme en de swing van deze fantastische band !

Luisteravond
Regelmatig organiseert coverband Koest een gratis en vrijblijvende kijk-en luisteravond ! Interesse om te komen kijken en luisteren? Mail ons even op info@koest-online.nl .

Een kijk- en luisteravond is een speciaal georganiseerde avond voor geïnteresseerden. Op deze avond zie en hoor je coverband Koest enkele nummers live spelen en is er gelegenheid tot vragen stellen. Deze avonden worden gemiddeld om de 3 / 6 maanden gehouden. Eerst volgende nieuwe luisteravond: (ivm Corona nog niet bekend)! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Akoestisch wil natuurlijk niet zeggen zacht of hard. Het is een stijl. De elektrische gitaar gaat ook altijd mee zodat we altijd kunnen schakelen. Zo spelen wij voor zalen van 1000 man, maar ook in huiskamers voor 10 man. We kunnen beschikken over een eigen installatie tot ongeveer 200 mensen.

Koest – Je hoeft niet naar huis

Koest – Mercy

Koest – This Love

CONTACT - INFORMATIE