Bandinfo / voorwaarden

Bandinformatie coverband Koest

FORMATIE KOEST
Coverband Koest bestaat uit een vaste formatie van 4 muzikanten. (zie biografie). De band is uit te bereiden met een toetsenist/pianist en/of zangeres.

REPERTOIRE
Het repertoire van Coverband Koest bestaat uit ±120 nummers. Om een goede indruk te krijgen van het repertoire van Coverband Koest kunt u de speellijst bekijken. Onze lijst is echter altijd dynamisch wat inhoudt dat het regelmatig wisselt. De band zorgt altijd voor een setlijst die is afgestemd op het aanwezige publiek en eventueel wensen/voorkeuren van de opdrachtgever.

SPEELTIJD
De speeltijd van de Coverband Koest is normaal 3 sets van elk ongeveer 50 minuten. U kunt ook kiezen voor een (extra) set, of bijvoorbeeld een set tijdens de receptie (akoestisch). Indien gewenst verzorgt de band kosteloos de muziek tussen de sets d.m.v. voorgeprogrammeerde setlijsten op een mp3-speler. Kijk op onze speciale pagina ‘Mogelijkheden‘ voor alle opties. _MG_3334

GELUIDSTECHNICUS
Coverband Koest kan gebruik maken van een eigen geluidsset (tot ongeveer 100 mensen), of een set inhuren eventueel met geluidstechnicus, die zorgdraagt voor de maximaal haalbare geluidskwaliteit op locatie.

TECHNIEK (GELUID & LICHT)
De band werkt standaard op inprikbasis en verzorgt standaard:
· Backline
· Monitoring
· Alle benodigde microfoons en kabels.
Samengevat: Coverband Koest maakt gebruik van het aanwezige P.A. Systeem op locatie. We kunnen eventueel ook een eigen geluidsset meebrengen.

NOTE: Dit soort zaken behoren tot de details en zullen altijd duidelijk overeengekomen worden.

MONITORING
Monitoring wordt door de band zelf geregeld, tenzij het om festivals gaat, waar monitoring aanwezig is.

STROOMVOORZIENINGEN
Er is minimaal één vrije groep van 16 AMP vereist.

DECIBEL
Coverband Koest kan het geluid aanpassen aan de wens van de boeker. Van akoestisch tot versterkt.

PODIUM / SPEELRUIMTE
Minimale afmetingen podium of vrije speelruimte: 4B x 3D (12m2)

OMBOUW / OPBOUW
Minimale ombouwtijd is 40 minuten. Ideale opbouwtijd is 60 minuten. Band zal minimaal 1,5 uur voor aanvang van de show op locatie zijn.

LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan aan de locatie of aan het podium zonder obstakels (trappen, smalle doorgangen, niveauverschillen, etc.). Indien dit op locatie niet mogelijk is, zal dit van te voren worden aangegeven en gekeken worden naar mogelijke oplossingen. Parkeren kan in de directe omgeving van de locatie (kosteloos).

CONSUMPTIE
Wanneer de band en/of crew voor 20:00 op locatie aanwezig dienen te zijn, zullen er warme maaltijden verzorgd moeten worden door de opdrachtgever.

Wijzigingen in bovenstaande uitgangspunten of andere opties zijn mogelijk!

Algemene voorwaarden muzikale activiteiten

CONTACT - INFORMATIE