Copyright 2013 © Alle rechten voorbehouden. Koest is onderdeel van TeamCom. Ontwerp: TeamCom www.teamcom.nl. | Privacybeleid | Links

De coverband voor elk feest, akoestisch of versterkt :

Swingend op elke sterkte !

Jullie hebben er weer heel wat nieuwe fans bij! En de oude fans zijn nog enthousiaster gemaakt! Tijd voor nog een optreden !
M. Mensink - Amsterdam
Erg goed ingespeelde band. Een geoliede machine die enorm veel lol uitstraalt en dit ook op het publiek weet over te brengen.
P. Visser - Dronten
Nogmaals dank voor de superavond ! Ons feest was door jullie helemaal compleet! Jullie hebben de tent helemaal uit zijn dak gekregen! GE-WEL-DIG !
E. De Koning - Muiderberg
Bedankt voor jullie optreden !!!! Het was is in één woord geweldig!!!! We hebben niks anders dan complimenten gekregen en veel mensen willen jullie ook ooit nog wel een keer op hun feest dus hoop jullie nog een keer te zien!!!! Bedankt dat jullie avond ook zo mooi hebben gemaakt en verrassend voor ons dat iedereen op de dansvloer stond hahah :D
Irene en Marijn Schokker - Oostvoorne
Eindelijk eens een band die zich qua volume aanpast aan het publiek! Lekker dansen, lachen en swingen met KOEST !
O. Van Rijssen - Brummen
We hebben er een paar prachtige herinneringen bij. Wij hebben jullie mogen ervaren als een band die zowel in muziek als optreden, doen wat ze beloven.
R. Tetteringen - Loosdrecht
Dank voor de fantastische middag en avond! Als ik eraan terugdenk, heb ik alleen maar warme gevoelens! Prachtig zoals jullie ook met de aanwezige kinderen aan de slag gingen! We zullen jullie aan iedereen aanraden !
M. Huiskens - Rietmolen
Wij willen ook graag even reageren langs deze weg. Wat hebben wij genoten afgelopen zaterdag. Een superfeest en zeker niet in de laatste plaats door jullie muziek. Dat jullie een geweldig succes waren, moge blijken uit het feit dat iedereen, zelfs broerlief met rollator en moeder van bijna 93 de dansvloer op gingen. Wij hopen dat degenen die ons de volgende keren voor feestjes uitnodigen jullie ook weten te vinden.
Rients en Babs, Amstelveen
Ik had jullie ‘blind’ geboekt en nergens spijt van. Wat een avond ! Rustig beginnen tot heerlijk ‘voluit’ aan het eind, waarbij iedereen ging dansen ! Een aanrader voor iedereen.
M. Kars - Zaltbommel

Datumchecker

Check hier of uw datum nog vrij is

Reacties