Copyright 2013 © Alle rechten voorbehouden. Koest is onderdeel van TeamCom. Ontwerp: TeamCom www.teamcom.nl. | Privacybeleid | Links

De coverband voor elk feest, akoestisch of versterkt :

Swingend op elke sterkte !Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen;u: de gebruiker (bezoeker) van de website;de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie: Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van http://www.internetrechten.nl. Wij behouden ons alle rechten voor.

Verder verwijzen wij u ook graag naar onze Algemene voorwaarden, welke onder aan elke pagina te vinden zijn.
Privacybeleid