Copyright 2013 © Alle rechten voorbehouden. Koest is onderdeel van TeamCom. Ontwerp: TeamCom www.teamcom.nl. | Privacybeleid | Links

De coverband voor elk feest, akoestisch of versterkt :

Swingend op elke sterkte !

Kijken

Ook wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is met de mensen waar we voor spelen. Het is immers een belangrijke gelegenheid voor u.

Regelmatig organiseert KOEST daarom
kijk- en luisteravonden, speciaal voor geïnteresseerden, in de regio Nieuwkoop-Alphen aan den Rijn. Tijden tussen 20.30 - 22.00 uur. Tijdens deze speciaal georganiseerde avonden, wordt u ontvangen met met een kopje koffie of thee en speelt KOEST enkele nummers. Tussendoor is er alle gelegenheid tot vragen stellen. Dit alles om u te overtuigen van de kwaliteit van KOEST en kennis te maken met ons. Wij organiseren dit speciaal zodat we niet mensen uit hoeven te nodigen op andere feestjes en wij de totale aandacht voor u kunnen hebben.

Niet in de gelegenheid? Geen probleem ! Wij hebben ook referenties die u kunt nabellen om een indruk van ons te krijgen. Deze lijst is beschikbaar. Mail ons op info@koest-online.nl

Meer info?
Mail naar info@koest-online.nl

Wist u dat u KOEST ook kunt boeken in kleinere bezetting? Denk hierbij aan een duo of trio waarbij akoestisch gespeeld wordt. Ideaal voor de ceremonie, het buffet, de receptie of zelfs de huiskamer !


Meer info?

Datumchecker

Check hier of uw datum nog vrij is

- Flexibele, allround muziek

- Voor elk budget

- Verzorgen ook pauze muziek

- Enthousiast

- Professioneel

- In bezit van eigen installatie

- Zowel onversterkt als versterkt inzetbaar

- Ook in kleinere bezettingen te boeken, bv duo

- Multi inzetbaar