Copyright 2013 © Alle rechten voorbehouden. Koest is onderdeel van TeamCom. Ontwerp: TeamCom www.teamcom.nl. | Privacybeleid | Links

De coverband voor elk feest, akoestisch of versterkt :

Swingend op elke sterkte !

Biografie

KOEST is een van oorsprong akoestische coverband en speelt bekende covers zodat het een feest der herkenning is. Door de jaren heen werd KOEST ook regelmatig gevraagd op grote podia (oa openingact voor grotere Nederlandse bands) waardoor de band ook besloten heeft de electrische gitaar, indien gewenst, erbij te pakken.

KOEST bestaat uit vier enthousiaste mensen, die muzikaliteit, lol én professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De band vind zijn oorsprong begin jaren negentig, waarna er door de jaren heen in het hele land (en buitenland) veel gespeeld is. Maurice (zang) is een allround muzikant die met vele artiesten in binnen en buitenland gewerkt heeft. Frans (gitaar) is docent gitaar aan het conservatorium en stond onder andere al eens in het voorprogramma van oa Joss Stone, Peter (drums) is een drummer die diverse projecten heeft en regelmatig in het buitenland speelt met diverse (grote) acts en Alwin (bas) is een door de wol geverfde bassist die op veel grote landelijk podia gestaan heeft.

Alle leden hebben door de jaren heen een grote staat van dienst opgebouwd. Zo werkten zij (afzonderlijk) al eens samen met o.a. Jenny Lane, Saskia Laroo, Glenda Peters, Nol Havens, Mark Lennon (Venice), Raggende manne, Tessa en Judith Jobse en brachten met elkaar en ook afzonderlijk van elkaar al diverse cd’s landelijk uit.

Naast KOEST spelen deze muzikanten ook in de succesvolle Kinderband (www.kinderband.nl ), waarmee zij door het hele land succesvol optreden (scholen, theaters, ziekenhuizen etc) en in april 2010 landelijk een boekje met kindercd uitbrachten. Op dit moment zijn de leden druk bezig met hun volgende album.

Maak kennis met KOEST en kom naar een kijk- en luisteravond!
Eerstvolgende luisteravond:
Februari 2014