Copyright 2013 © Alle rechten voorbehouden. Koest is onderdeel van TeamCom. Ontwerp: TeamCom www.teamcom.nl. | Privacybeleid | Links

De coverband voor elk feest, akoestisch of versterkt :

Swingend op elke sterkte !

Bandinfo

FORMATIE (OPTIE: TOETSENIST EN ZANGERES)
Coverband Koest bestaat uit een vaste formatie van 4 muzikanten. (zie biografie). De band is uit te bereiden met een toetsenist/pianist en/of zangeres.

REPERTOIRE
Het repertoire van Coverband Koest bestaat uit ±120 nummers. Om een goede indruk te krijgen van het repertoire van Coverband Koest kunt u de speellijst opvragen. Onze lijst is echter altijd dynamisch wat inhoudt dat het regelmatig wisselt. De band zorgt altijd voor een setlijst die is afgestemd op het aanwezige publiek en eventueel wensen/voorkeuren van de opdrachtgever.

SPEELTIJD
De speeltijd van de Coverband Koest is 135 minuten. Gebruikelijk is 3 sets van 45 minuten of 2 sets van 60 minuten. U kunt ook kiezen voor een (extra) set, of bijvoorbeeld een set tijdens de receptie (akoestisch). Indien gewenst verzorgt de band kosteloos de muziek tussen de sets d.m.v. voorgeprogrammeerde setlijsten op een mp3-speler.

DJ
Sinds enige tijd werkt Coverband Koest samen met enkele DJ’s. Indien u er verzekerd van wilt zijn dat uw avond van begin tot eind voorzien is van de juiste muziek en sfeer is deze extra optie een aanrader.

GELUIDSTECHNICUS
Coverband Koest kan gebruik maken van een eigen geluidsset, eventueel met geluidstechnicus, die zorgdraagt voor de maximaal haalbare geluidskwaliteit op locatie.

TECHNIEK (GELUID & LICHT)
De band werkt standaard op inprikbasis en verzorgt standaard:
·
Backline
·
Monitoring
·
Alle benodigde microfoons en kabels.
Samengevat: Coverband Koest maakt gebruik van het aanwezige P.A. Systeem op locatie. We kunnen eventueel ook een eigen geluidsset meebrengen.
NOTE: Dit soort zaken behoren tot de details en zullen altijd duidelijk overeengekomen worden.

MONITORING
Monitoring wordt door de band zelf geregeld, tenzij het om festvals gaat, waar monitoring aanwezig is.

STROOMVOORZIENINGEN
Er is minimaal één vrije groep van 16 AMP vereist.

DECIBEL
Coverband Koest kan het geluid aanpassen aan de wens van de boeker. Van akoestisch tot versterkt.

PODIUM / SPEELRUIMTE
Minimale afmetingen podium of vrije speelruimte: 4B x 3D (12m2)

OMBOUW / OPBOUW
Minimale ombouwtijd is 40 minuten. Ideale opbouwtijd is 60 minuten. Band zal minimaal 1,5 uur voor aanvang van de show op locatie zijn.

LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan aan de locatie of aan het podium zonder obstakels (trappen, smalle doorgangen, niveauverschillen, etc.). Indien dit op locatie niet mogelijk is, zal dit van te voren worden aangegeven en gekeken worden naar mogelijke oplossingen.

CONSUMPTIE
Wanneer de band en/of crew voor 20:00 op locatie aanwezig dienen te zijn, zullen er warme maaltijden verzorgd moeten worden door de opdrachtgever.

Wijzigingen in bovenstaande uitgangspunten of andere opties zijn mogelijk!